Buhalterinė apskaita

S

ąžininga ir tiksli buhalterinė apskaita yra kelias į Jūsų verslo sėkmę, todėl suprantame, koks svarbus vaidmuo įmonėje tenka vyriausiajam buhalteriui. UAB „Finarima“ specialistai – ypač kvalifikuoti ir sukaupę ilgametę patirtį, dirbant su skirtingų veiklų atstovų buhalterine apskaita.

Tačiau UAB „Finarima“ teikiamos paslaugos neapsiriboja vien buhalterine apskaita. Mūsų finansinių ataskaitų specialistai veiksmingai pasirūpins jūsų verslo ataskaitomis, pirkimų ir pardavimų sąskaitų registravimu, ilgalaikio turto, kuro ir sandėlio apskaita, kasos dokumentų ir avanso apyskaitų apskaitymu, darbo užmokesčio ir mokesčių apskaičiavimu, banko dokumentų apskaitymu. Jums pageidaujant, „Finarima“ pasirūpins ir pilnu vidinių finansinių ataskaitų parengimu, įskaitant pelno (nuostolio) ataskaitą, balansą, pirkėjų ir tiekėjų skolų ataskaitas, pinigų srautų ataskaitas, metines finansines ataskaitas ir kt.

Visus šiuos darbus atliks kvalifikuoti profesionalai, kurie gali dar ir sutaupyti dalį išlaidų, kurias patiria jūsų įmonė.

Buhalterines apskaitos paslaugos
Buhalterinės apskaitos paslaugos
B

uhalterinė apskaita ir finansinės ataskaitos yra gana kompleksinės procedūros. Jos nepriklauso nuo ekonominio sektoriaus, kuriame vystosi verslas. „Finarima“ finansų ekspertai efektyviai padės Jums visuose šiuose veiksniuose, įskaitant pirminius finansinius dokumentus ir buhalterines ataskaitas. Įmonės komanda turi pakankamai patirties ir gabumų įvairiausių finansinių klausimų ir problemų sprendime, tam kad Jūsų verslas ir toliau veiktų produktyviai ir pasiektų įspūdingų rezultatų. „Finarima“ atliekama buhalterinė apskaita – teisingas sprendimas, kurį jau priėmė įvairaus dydžio įmonės.

Sklandų buhalterinių paslaugų teikimą užtikrina vyriausiasis buhalteris bei įmonės vadovas Arūnas.

Pasirinkus „Finarimą“ savo buhalterijos priežiūrai, ne tik galėsite būti užtikrinti jos tikslumu. Galėsite pamiršti apsilankymus valstybinių institucijų skyriuose ar pokalbius su Valstybinės Mokesčių Inspekcijos ar SODROS atstovais. Mūsų specialistai sprendžia visus iškilusius ginčus.

UAB „Finarima“ finansinės apskaitos komanda dirba su prekybos, gamybos įmonėmis, skirtingas paslaugas teikiančiomis paslaugų įmonėmis, logistikos srityje.

Vienas didžiausių mūsų komandos išskirtinumų – mes su entuziazmu imamės iššūkių ir gebame išspręsti klausimus, kurių nesiryžta spręsti daugelis buhalterinių įmonių. Būdami verslo konsultacijų įmonė, galime į kiekvieną atvejį pažiūrėti iš skirtingų pozicijų, priimti sprendimus, paremtus ne vien buhalterine bet ir įmonių valdymo patirtimi. UAB „Finarima“ turima patirtis leidžia sutvarkyti net labai apleistą buhalteriją.

Laikas daug kainuoja. Siekdami jį sutaupyti, susisiekite su UAB „Finarima“!